Sekretess

FlatPyramid Integritetspolicy

Vi respekterar våra användares integritet och behandlar det med hög prioritet på FlatPyramid. Vi delar inte personliga uppgifter som erhållits online utan att få tillstånd från den som skickar in, och vi kommer aldrig att göra det. All information samlad av Flat Pyramid används enbart för att förbättra funktionaliteten och servicenivån vi kan ge till våra användare. Vi lagrar inte kreditkortsuppgifter i vår databas för att säkerställa säkerheten. Alla transaktioner använder SSL-säkerhet för kryptering.

ANTI-SPAM POLICY

Vi hatar oönskad kommersiell e-post så mycket som du gör. Även känd som spam eller skräppost, det är en missnöje till Internetgemenskapen. Vi stöder fullständigt och uppfyller kraven i 2003 CAN-SPAM Act (Kontroll av överfallet av obehörig pornografi och marknadsakt) och alla andra tillämpliga oönskade kommersiella e-postlagar. Om du prenumererar på elektroniska nyhetsbrev eller annan kommunikation från oss eller vår hemsida har du alltid möjlighet att avbryta prenumerationen direkt. Om du har ytterligare frågor, kommentarer eller problem, kontakta oss genom att skicka ett e-mail för att stödja [vid]flatpyramid.com och ger oss information om din oro.

DETALJERAD PRIVATPOLITIK

VÄNLIGEN LÄS. DIN ANVÄNDNING AV DENNA WEBBPLATS ÄR FÖLJANDE AV DEN FÖLJANDE PRIVATPOLITIKEN OCH WEBBPLATSEN VILLKOR.

Jag märker

II. Personligt identifierbar information som vi samlar in

III. E-post Nyhetsbrev Prenumerationer

IV. Användarkonton

V. Särskilda kampanjer och inköp; Inlämning av innehåll som ska publiceras

VI. Information samlad av andra medel eller media

VII. Information om andra personer

VIII. Kundservice

IX. Personligt identifierbar information som vi samlar in

X. Kakor och relaterad teknik

XI. Särskilt meddelande om barn under 13

XII. Användning, upplysning och delning av information

en. Icke-personligt identifierbar information

b. Personligt identifierbar information

XIII. Vårt engagemang för datasäkerhet

XIV. Hyperlänkar till och från andra webbplatser

XV. Samtycke till bearbetning i USA

XVI. Kontakta oss angående sekretess

XVII. Anmälan av ändringar

XVIII. GDPR-överensstämmelse

____________________________________________________________________________

Jag märker "Webbplatsen" hänvisar till webbplatsen på https: // www.flatpyramid.com och alla dess domäner och relaterade domäner. Denna webbplats ägs eller drivs av FlatPyramid, och / eller dess dotterbolag i USA (gemensamt "COMPANY"). Denna sekretesspolicy ("Sekretesspolicy") gäller information som du tillhandahåller till FÖRETAGET via denna webbplats och / eller genom användning av andra tjänster (kollektivt "Tjänsterna") som kan tillhandahållas på annat sätt eller media, inklusive som set nedanför och som definierat i det tillämpliga Villkor eller andra villkor. Denna sekretesspolicy är avsedd att informera dig om företagets informationshanteringsmetoder, inklusive vilka typer av information som samlats in, hur det används och skyddas, och i vilken utsträckning du kan kontrollera underhåll och delning av din information. Din användning av någon SÄRSKILDA TJÄNSTER eller Webbplats utgör godkännande av denna sekretesspolicy och andra tillämpliga villkor. Denna sekretesspolicy är en del av och införlivad genom hänvisning i användarvillkoren för denna webbplats.

II. Personligt identifierbar information som vi samlar in FÖRETAG respekterar din integritet och har för avsikt att skydda personligt identifierbar information som du tillhandahåller i samband med din användning av sina webbplatser och tjänster. Sådan personligt identifierbar information som samlas in inkluderar ditt namn, fraktadress, faktureringsadress, telefonnummer, e-postadress och betalningsinformation som din PayPal-e-postadress eller ditt kreditkortsnummer.

III. E-post Nyhetsbrev Prenumerationer För att prenumerera på våra e-mail nyhetsbrev, om några, måste du ange din e-postadress. Du kan också bli ombedd till annan information när du prenumererar.

IV. Användarkonton För att kunna använda vår blogs, supportbiljett, chattrum, meddelandekort och vissa andra Tjänster, måste du registrera och skapa ett användarkonto ("Användarkonto"). Det finns ingen kostnad för att skapa ett användarkonto i de flesta fall. Du kan bli ombedd att välja ett användarnamn, skärmnamn eller medlemsnamn (var och en, ett "Användarnamn") och lösenord. Använd inte ditt riktiga namn eller det riktiga namnet på en annan person när du väljer ett användarnamn. Du kommer också att bli ombedd att lämna viss personligt identifierbar information och annan information om dig själv, till exempel ditt för- och efternamn, födelsedatum, adress, telefonnummer och e-postadress. Observera att ditt användarnamn kommer att vara tillgängligt för Internetets allmänhet medan du deltar i vissa Tjänster, som blogs, supportbiljett, chattrum, forum eller meddelandekort, så du bör utöva utrymme för skönsmässig bedömning när du använder dessa tjänster.

Denna sekretesspolicy gäller inte information som du kan offentliggöra offentligt i sådana tjänster. I vissa fall kan du välja att skapa en "Offentlig profil" som kommer att finnas tillgänglig för andra på Internet. Offentliga profiler hanteras helt av dig, och du är ensam ansvarig för din offentliga profil innehåll och dess "offentliga" eller "privata" status. Företaget ansvarar inte för någon handling eller politik från tredje part som samlar in information som användare kan avslöja i användarforum eller andra offentliga områden på denna webbplats. Du är också ansvarig för att upprätthålla och uppdatera registreringsinformationen i ditt användarkonto med aktuell och fullständig information.

Du kan komma åt, redigera eller ta bort din offentliga profil genom att logga in på ditt användarkonto och följ anvisningarna där. Du kan också skicka ett e-postmeddelande för att stödja [vid]flatpyramid.com eller öppna en supportbiljett för att begära avaktivering av ditt användarkonto. Läs våra användarbegränsningar och riktlinjer för vår gemenskap blogs i "Riktlinjer för bloggpostering"För webbplatsen. Du kan avbryta prenumerationen från att ta emot kommersiellt e-post från webbplatsen genom att klicka på länken i sådana e-postmeddelanden som skickas till dig. Du bör vara medveten om att det inte alltid är möjligt att helt ta bort eller ändra information i våra databaser. Dessutom kan vi införa en policy där användarinformation raderas efter en viss tid, och därför kan din användarinformation inte längre finnas i företagets aktiva databaser. Dessutom, även om du väljer att avbryta eller på annat sätt ändra dina användarkontoinställningar, förbehåller COMPANY sig rätten att kontakta dig angående ditt konto och din användning av denna webbplats.

V. Särskilda kampanjer och inköp; Inlämning av innehåll som ska publiceras

För att delta i vissa tjänster som tävlingar, tävlingar och undersökningar ("Special Promotions") eller för att göra inköp online ("Inköp") måste du tillhandahålla personligt identifierbar information, till exempel namn, adress, e-postadress , telefonnummer och födelsedatum. Din information kan samlas in av COMPANY eller av en tredje part, till exempel en medsponsor eller en leverantör som är involverad i eller tillhandahåller tjänster i samband med en särskild kampanj eller en e-handelspartner vid köp. Om du gör inköp eller inlämnar tävlingar eller annan särskild kampanj på en av våra webbplatser eller genom våra tjänster samlar COMPANY din personligt identifierbara information och du bedöms samtycka till oss att ge din information till tredje part som tillhandahåller vissa tjänster som sådan som förädling av kreditkortstransaktioner, kundservice, marknadsföring eller tävlingsadministration, orderuppföljning och / eller prisleverans, i förekommande fall. (Som mer detaljerat beskrivet nedan under "Användning, upplysande och delning av information - Personligt identifierbar information" är dessa tredje parter förbjudna att använda denna information för egna marknadsföringsändamål och / eller från att dela, sälja eller på annat sätt distribuera personuppgifter av våra kunder, såvida inte du väljer att välja in för sådan ytterligare användning och / eller offentliggörande av tredje part, enligt deras respektive sekretesspolicyer.).

Genom att gå in i en tävling eller annan särskild kampanj accepterar du också de officiella reglerna som reglerar dessa tävlingar eller annan särskild kampanj, som kan innehålla specifika krav från dig, inklusive, utom när det är förbjudet enligt lag, så att sponsorn (erna) Kampanjen att använda ditt namn, röst eller likhet i reklam eller marknadsföring i samband med kampanjen. Om du gör ett köp eller lägger in en kampanj (som tävlingar) där företaget deltar på en tredje parts hemsida (eller via andra medel eller medel), samlar vi endast din information från tredje part om du väljer in att ta emot ytterligare meddelanden från oss, eller vi är skyldiga att uppfylla någon funktion i förhållande till din verksamhet (t.ex. att skicka din beställning eller leverera ett pris). Om du skickar en kommentar, fotografi eller annat innehåll till webbplatsen, online eller offline (inklusive på luften, i en DVD eller något annat format) kan vi publicera ditt namn eller annan personligt identifierbar information i samband med publicering innehållet och du anses härmed ge oss tillåtelse att göra sådant.

VI. Information samlad av andra medel eller media

I vissa situationer kan vi också samla in personligt identifierbar information och annan information om dig på andra sätt, direkt eller indirekt. Om du till exempel har tillgång till något COMPANY-innehåll eller köper sådant innehåll via ditt trådlösa operatör eller via en annan tredje part, kan COMPANY samla information direkt från dig eller via tredje part. På samma sätt kan vi samla in ytterligare information om dig om du använder vår programvara eller tillhandahåller information till andra företag som delar information om sina kunder. I vart och ett av dessa fall kommer FÖRETAGET att tillämpa denna policy på personligt identifierbar information.

VII. Information om andra personer

Vissa företagets webbplatser och tjänster kan be dig att skicka personligt identifierbar information om andra personer. Om du ger oss personligt identifierbar information från en vän eller din vän ger personligt identifierbar information om dig, för att maila en funktion från webbplatsen, kommer de e-postadresser du eller din vän ger oss till för dessa aktiviteter inte att användas att skicka dig eller din vän annan e-postkommunikation om du inte avslöja när du tillhandahåller informationen. En bokföring av den transaktionen kommer att behållas som tillåtet och / eller enligt lag.

VIII. Kundservice

Vissa tjänster kan erbjuda support och tekniskt bistånd genom kundservicecentraler via telefon, onlinechatt eller e-post. När du kommunicerar med kundtjänst gör du det med förståelsen för att en operatör kan se och ändra informationen i ditt användarkonto för att ge den hjälp du behöver.

IX. Personligt identifierbar information som vi samlar in

Som en del av registreringsprocessen för vissa tjänster kan du bli ombedd att tillhandahålla information som inte identifierar dig personligen. Till exempel kan du bli ombedd att ge information om dina personliga preferenser, inköpsvanor och liknande. Informationen är generellt frivillig men kan inkluderas i ditt användarkonto profil. FÖRETAGET begär denna information för att bättre förstå dig och att även uppmärksamma nya tjänster, program eller erbjudanden som kan vara av intresse för dig. I många fall samlar COMPANY automatiskt viss icke personligt identifierbar information om din användning av dess webbplatser och tjänster.

BOLAGET kan bland annat samla in information om vilken typ av webbläsare eller datorsystem du använder, domännamnet på din internetleverantör, din "klickväg" via företagets webbplatser eller "klick" från ett e-postmeddelande -mail, webbplatsen eller annonsen som var länkad till eller från företagets webbplats när du besökte, och din IP-adress. För att göra detta kan COMPANY använda cookies och annan teknik (se nedan). Om du använder våra trådlösa tjänster kan vi också automatiskt samla in information som vilken typ av trådlös enhet du använder, ditt mobilidentifikationsnummer (tilldelat av ditt telekommunikationsföretag) och telekommunikationsföretag. Din användning av våra webbplatser och tjänster och information som tillhandahålls genom denna teknik kommer att vara anonym, såvida du inte lämnar oss personligt identifierbar information eller har lämnat sådan information tidigare.

X. Kakor och relaterad teknik

Webbplatsens sidor eller e-postmeddelanden kan innehålla cookies, webbbeacons (även kända som tydliga gifs) eller liknande teknik som de blir tillgängliga. Cookies är informationsfiler som denna webbplats kan placera på din dator för att ge utökad funktionalitet. BOLAGET kan använda cookies för ett antal ändamål, t.ex. spårning av användningsmönster på webbplatsen, mätning av reklamens effektivitet, begränsning av flera svar och registreringar, underlättande av din förmåga att navigera på webbplatsen och som en del av en verifierings- eller screeningprocess. De flesta webbläsare är initialt inställda för att acceptera cookies. De flesta webbläsare låter dig radera cookies från datorns hårddisk, blockera godkännande av cookies eller få en varning innan en cookie lagras. Du bör referera till instruktionerna i din webbläsare, "Hjälp" eller liknande för att lära dig mer om hur du hanterar cookies och eventuellt återställa webbläsaren för att vägra alla cookies eller att ange när en cookie skickas genom att ange detta i inställningarna, alternativ eller liknande meny i din webbläsare. Det är dock möjligt att vissa delar av den här webbplatsen inte fungerar korrekt om du inaktiverar cookies och du kanske inte kan utnyttja några av webbplatsens funktioner. Du bör kontakta din webbläsares leverantör / tillverkare om du har några frågor angående inaktiverande av cookies.

SELSKAPETS webbsidor kan innehålla annonser för tredje part och deras produkter, och annonserna från tredje part kan innefatta en cookie eller webbacon betjänad av tredje part.

BOLAGET kontrollerar inte cookies i sådana tredjepartsannonser, och besökare uppmanas att kontrollera sekretesspolicyerna för annonsörer och / eller annonstjänster för att lära sig om användningen av cookies och annan teknik.

SÄKERHETSRÄTTENS HANDELSPOLITIK täcker inte användningen av information som samlats in från dig av tredjepartsannonsservrar. Dessa företag kan använda information (inte ditt namn, adress, e-postadress eller telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att ge annonser på denna webbplats och andra webbplatser om varor och tjänster som kan vara av intresse för du. En webbeacon är en liten grafisk bild som gör det möjligt för festen som ställer in webbeacon att övervaka och samla in viss information om tittaren på webbsidan, webbaserat dokument eller e-postmeddelande, till exempel vilken typ av webbläsare som begär webben beacon, IP-adressen för den dator som webbeacon skickas till och den tid som webbeacon visas. Webbeacons kan vara mycket små och osynliga för användaren, men i allmänhet kan alla elektroniska bilder som ses som en del av en webbsida eller ett e-postmeddelande, inklusive HTML-baserat innehåll, fungera som en webbeacon. BOLAGET kan använda webbbeacons att räkna besökare till webbsidorna på webbplatsen eller att övervaka hur våra användare navigerar på webbplatsen och företaget kan innehålla webbbeacons i e-postmeddelanden för att räkna hur många meddelanden som skickades faktiskt öppnades, agerat på eller vidarebefordras.

XI. Särskilt meddelande om barn under 13

FÖRETAGET erkänner känsligheten av personligt identifierbar information om barn under 13s ålder och ger därför detta speciella meddelande. FÖRETAGET har åtagit sig att följa alla gällande lagar och förordningar rörande barn, inklusive lagen om skydd av barns personuppgifter ("COPPA"). Bortsett från begränsade omständigheter som COPPA tillåter, kommer COMPANY inte medvetet att samla in, underhålla eller avslöja personligt identifierbar information från ett barn under 13 utan att först få samtycke från barnets förälder eller vårdnadshavare. Om du är förälder eller vårdnadshavare som har upptäckt att ditt barn under åldern av 13 har lämnat in sin personliga identifierbara information utan din tillåtelse eller medgivande, kommer COMPANY att göra rimliga ansträngningar för att ta bort informationen från den aktiva listan, på din begäran. För att begära avlägsnande av ditt barns information, skicka ett e-postmeddelande för att stödja [vid]flatpyramid.com och var noga med att inkludera samma användarnamn och lösenord och / eller e-postadress som ditt barn skickade in i ditt meddelande. FÖRETAGET uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att spendera tid online med sina barn för att bli bekant med de typer av innehåll som finns tillgängliga på företagets webbplatser och på Internet i allmänhet.

XII. Användning, upplysning och delning av information

en. Icke-personligt identifierbar information

Från tid till annan kan COMPANY använda och dela med tredje part aggregat, icke-personligt identifierbar användarinformation för att visa generell demografisk och preferensinformation bland användare på företagets webbplatser. När du besöker eller hämtar information från den här webbplatsen kan våra webbservrar automatiskt samla information om webbplatsanvändning. Webbplatsanvändningsinformation är icke-personligt identifierande information som beskriver hur våra besökare använder webbplatsen. Det kan innehålla antal och frekvens av besökare på varje webbsida och längden på deras vistelser, webbläsartyp, hänvisningsdata som identifierar den webbsida som besökts före och efter besöket på webbplatsen och IP-adresser (se nedan för mer information om IP adresser). FÖRETAGET kan använda IP-adresser för ett antal ändamål, till exempel systemadministration, för att generellt bestämma datorns serverplats, för att rapportera samlad information till våra affärspartners eller att granska användningen av webbplatsen. Vi kan också bestämma din skärmupplösning och den tillgängliga tekniken för att kunna erbjuda dig den mest lämpliga versionen av en webbsida, e-post eller liknande tjänst.

b. Personligt identifierbar information

FÖRETAG använder information om dig för att leverera Tjänsterna som du begär, för att hålla dig informerad om förändringar som påverkar våra Tjänster eller ditt konto för att informera dig om andra Tjänster eller erbjudanden som du kan vara intresserad av och att förbättra och förbättra våra webbplatser och tjänster . Om du tillhandahåller FÖRETAG med personligt identifierbar information, kommer vi att vidta alla rimliga och lämpliga åtgärder för att skydda den mot obehörig offentliggörande. Om du väljer att ta emot e-post från oss, kan du alltid välja bort framtida marknadsföringsmeddelanden genom att följa anvisningarna i varje meddelande för att "avbryta". Om du väljer att välja bort marknadsföringsmeddelanden förbehåller vi sig dock rätten att kontakta dig angående din konto status, teknisk support, produktinformation, ändringar i kontovillkor och andra frågor som kan påverka vår service till dig och / eller någon Produkter du köpt från oss eller registrerade hos oss, beroende på vad som är tillämpligt.

Som anges i villkoren kommer du att anses ha samtyckt till att upplysa till och använda en efterföljande ägare eller operatör på en FÖRETAGS hemsida eller tjänst om all information om dig som finns i den tillämpliga COMPANY-databasen om företaget eller ett av dess företag tilldelar sina rättigheter och skyldigheter avseende någon av dina uppgifter vid tidpunkten för sammanslagning, förvärv eller försäljning av hela eller väsentligen alla företagets eller sällskapsbolagets tillgångar i samband med den aktuella webbplatsen eller tjänsten till en efterföljande ägare eller operatör. I händelse av en sådan fusion, förvärv eller försäljning, innebär din fortsatta användning av Webbplatsen eller någon relaterad Tjänst ditt avtal att du är bunden av användarvillkoren, Kaliforniens integritetspolicy och sekretesspolicy för webbplatsens eller tjänstens efterföljande ägare eller operatör . BOLAGET och dess företag kan arbeta tillsammans för att kunna tillhandahålla delar av företagets webbplatser och vissa tjänster (till exempel för att uppfylla priser som vunnit i tävlingar eller för att ge annat stöd till en tjänst). Dessa företag hanterar din personligt identifierbara information i enlighet med denna sekretesspolicy.

Som anges ovan i "Personligt identifierbar information som vi samlar in - Särskilda kampanjer och inköp; Inlämning av innehåll som ska publiceras", Kan COMPANY också arbeta med tredje part för att tillhandahålla vissa tjänster på våra webbplatser. I samband med dessa tjänster anses du samtycka till att vi delar din information med tredje part som tillhandahåller tjänster som behandling av kreditkortstransaktioner, kundservice, marknadsföring, orderuppföljning och / eller prisleverans, i förekommande fall. Tredje part som tillhandahåller eller deltar i Tjänster på COMPANY Websites är förbjudet att använda våra kunders personligt identifierbara information för marknadsföring och / eller från att dela, sälja eller på annat sätt använda sådan information, såvida inte du väljer att välja att marknadsföra, dela , eller andra användningar av tredje part.

Om du inte vill att din information ska användas för marknadsföring (eller andra ändamål som inte är relaterade till tillhandahållandet av företagstjänster) av en tredje part som deltar i en tjänst på någon av våra webbplatser, väljer du inte att sådan användning av den tredje parten när du registrerar dig för att delta i tjänsten. Observera att när du väljer att ta emot framtida meddelanden från tredje part kommer din information att bli föremål för tredje parts integritetspolicy. Om du senare beslutar att du inte vill att den tredje parten ska använda din information, måste du kontakta den tredje parten direkt, eftersom vi inte har någon kontroll över hur tredje part använder information. Du bör alltid granska sekretesspolicyen för någon part som samlar in din information för att bestämma hur den enheten ska hantera din information.

BOLAGET delar inte, säljer, hyr ut eller lämnar någon personligt identifierbar information som vi har samlat, utom enligt vad som anges här eller i följande fall; 1) där vi tillhandahåller företag vi har föreningar med, med din information för att erbjuda dig tjänster som vi anser kan vara av intresse för dig och som då kan kontakta dig via telefon eller direktreklam (om du inte har valt bort sina marknadsföringsprogram under de förfaranden som anges av dem - Se vår Kalifornien Integritetsrättigheter nedan för mer information); 2) där vi är skyldiga enligt lag, rättslig process eller domstolsbeslut att avslöja 3) där upplysningar är nödvändiga för att identifiera, kontakta eller väcka talan mot någon som kan orsaka eller orsaka skada på eller störa företagets rättigheter eller egendom, andra COMPANY Website-användare eller någon annan. eller 4) för att svara på en förfrågan, förfrågan eller klagomål som du har gjort. FÖRETAGET kan också använda IP-adresser som samlar in i samarbete med Internetleverantörer, för att identifiera användare om vi anser att det är nödvändigt att följa lagen, att tillämpa överensstämmelsen med denna sekretesspolicy eller våra användarvillkor eller för att skydda våra webbplatser, kunder eller andra.

KALIFORNIEN PRIVATIGHETER

Om du är en invånare i Kalifornien och vår kund, Cal. Civ. Kod § 1798.83 tillåter dig att begära viss information om vår offentliggörande av personuppgifter till tredje part för direkt marknadsföring. För att begära denna information, skicka ett e-postmeddelande för att stödja [vid]flatpyramid. Com.

XIII. Vårt engagemang för datasäkerhet

Medan företaget tar rimliga och lämpliga försiktighetsåtgärder för att skydda din personligt identifierbar information från obehörigt avslöjande och för att förhindra eventuella säkerhetsbrott i våra webbplatser, tjänster och kunddatabaser är ingen webbplats, internetöverföring, datorsystem eller trådlös anslutning helt säker. Följaktligen kan COMPANY inte garantera att obehörig åtkomst, hacking, dataförlust eller andra överträdelser aldrig kommer att inträffa. Din användning av företagets webbplatser och tjänster är på egen risk. FÖRETAGET uppmanar dig att vidta åtgärder för att hålla din information säker genom att memorera ditt lösenord eller hålla det på ett säkert ställe (separat från din kontoinformation), logga ut från ditt användarkonto och stänga din webbläsare. När du ger företagskänslig eller konfidentiell information (till exempel kreditkortsnummer för inköp), kommer COMPANY att vidta kommersiellt rimliga åtgärder för att skydda informationen genom att skapa en säker anslutning till din webbläsare. SÄKERHET använder sig av en säkerhetsteknik som kallas SSL (Secure Socket-layer) för att skydda överföringen av betalningsinformation till webbplatsen. Om inte annat anges här eller på webbplatsen där du gör en inköp, används kreditkortsnummer endast för betalningsbehandling och behålls inte för marknadsföringsändamål.

XIV. Hyperlänkar till och från andra webbplatser

SÄRSKILDA webbplatser kan rama och / eller innehålla länkar till eller annonser om, inte-företagets webbplatser. Andra webbplatser kan också referera, annonsera eller länka till COMPANY Websites. SÄKERHET stöder inte eller sponsrar andra webbplatser, ansvarar inte för sekretesspraxis eller innehållet på webbplatser utanför företaget, frångår uttryckligen uttalanden eller påståenden som görs på sådana webbplatser och förnekar och frånskriver allt ansvar som är förknippat med din användning av och innehåll på, andra webbplatser och annonser.

XV. Samtycke till bearbetning i USA

Genom att tillhandahålla personligt identifierbar information till COMPANY, alla användare, inklusive, men utan begränsning, användare i Europeiska unionens medlemsstater, fullständigt förstår och entydigt godkänner denna sekretesspolicy och insamling, lagring och behandling av sådan information i Usa.

XVI. Kontakta oss angående sekretess

FÖRETAGET är dedikerat till att skydda din personligt identifierbara information och välkomnar kommentarer och frågor om denna sekretesspolicy. Du kan maila dina frågor eller kommentarer till: support [at]flatpyramid. Kom ihåg att information som skickas till webbplatsen via en "kontakta oss", "hjälp" eller annan liknande e-postadress eller formulär inte nödvändigtvis får ett svar. Vi kommer inte använda informationen som tillhandahålls till dessa e-postadresser eller formulär för marknadsföringsändamål som inte är relaterade till din förfrågan.

XVII. Anmälan av ändringar

FÖRETAGET förbehåller sig rätten att ändra denna sekretesspolicy och dess användarvillkor när som helst. Vid eventuella väsentliga ändringar i sekretesspolicyn kommer vi att ersätta länken "Sekretesspolicy" på hemsidan på våra webbplatser med en länk med titeln "Uppdaterad sekretesspolicy" i inte mindre än 30 dagar. Alla ändringar i sekretesspolicyen och / eller användarvillkoren kommer att vara effektiva när de publiceras och din fortsatta användning av företagets hemsida eller tjänst efter posteringen kommer att utgöra acceptans och överenskommelse om att vara bunden av dessa ändringar.

XVII. GDPR-överensstämmelse

en. Introduktion

EU: s allmänna databeskrivningsförordning ("GDPR") trädde i kraft i hela Europeiska unionen den 25th May 2018 och tar med sig de viktigaste ändringarna av lagen om dataskydd om två decennier. Baserat på integritet genom design och ett riskbaserat tillvägagångssätt har GDPR utformats för att uppfylla kraven i den digitala tiden. 21-talet tar med sig en bredare användning av teknik, nya definitioner av vad som utgör personuppgifter och en stor ökning av gränsöverskridande bearbetning. Den nya förordningen syftar till att standardisera dataskyddslagar och bearbetning i hela EU. ge enskilda starkare, mer konsekventa rättigheter att komma åt och kontrollera deras personuppgifter.

b. Vårt engagemang

FÖRETAGET har åtagit sig att säkerställa säkerheten och skyddet av den personliga information som vi behandlar och att tillhandahålla ett kompatibelt och konsekvent tillvägagångssätt för dataskydd. Vi har alltid haft ett robust och effektivt dataskyddsprogram som överensstämmer med gällande lag och följer principerna om dataskydd. Vi erkände emellertid våra skyldigheter när det gäller att uppdatera och utöka detta program för att uppfylla både kraven i GDPR och de amerikanska personuppgiftslagarna. FÖRETAGET är inriktat på att skydda den personliga informationen under vårt uppdrag och att kontinuerligt utveckla ett dataskyddssystem som är effektivt, passar för ändamål och visar förståelse för och uppskattning av de nya förordningarna. Våra förberedelser, ändringar och för GDPR-överensstämmelse har sammanfattats i detta uttalande och omfattar utveckling och genomförande av nya uppgifter, roller, policyer, förfaranden, kontroller och åtgärder för att säkerställa maximal och fortlöpande överensstämmelse.

c. Hur vi förberedde oss för GDPR

FÖRETAGET har redan en konsekvent nivå av dataskydd och säkerhet i hela organisationen, men det är vårt mål att vara helt kompatibel med GDPR genom 25th May 2018. Vår förberedelse omfattar: -

  • Informationskontroll - genomföra en företagsövergripande informationsrevision för att identifiera och bedöma vilken personlig information vi har, varifrån det kommer ifrån, hur och varför det behandlas och om och till vilket det avslöjas
  • Policies & Procedures - revidera dataskyddspolitiken och förfarandena för att uppfylla kraven och standarderna för GDPR och alla relevanta dataskyddslagar, inklusive: -
    • Dataskydd - Vårt huvudsakliga policy- och procedurdokument för dataskydd har reviderats för att uppfylla GDPR: s standarder och krav. Åtgärder för ansvarsskyldighet och styrning är på plats för att säkerställa att vi förstår och på ett tillräckligt sätt sprider och bevisar våra skyldigheter och ansvar. med ett särskilt fokus på integritet genom design och individernas rättigheter.
    • Data Retention & Erasure - Vi har uppdaterat vår lagringspolicy och schema för att säkerställa att vi uppfyller principerna för datiminimering och lagringsbegränsning och att personuppgifter lagras, arkiveras och förstörs på ett enhetligt och etiskt sätt. Vi har dedikerade uppsökningsrutiner för att uppfylla den nya "Right to Erasure" -plikten och är medvetna om när denna och andra registrerade rättigheter gäller. tillsammans med eventuella undantag, svarstider och anmälningsansvar.
    • Dataöverträdelser - Våra överträdelseprocedurer säkerställer att vi har skyddsåtgärder och åtgärder för att identifiera, bedöma, utreda och rapportera brott mot personuppgifter så snart som möjligt. Våra förfaranden är robusta och har spridits till alla anställda, gör dem medvetna om rapporteringsraderna och åtgärder att följa.
    • Internationella dataöverföringar och upplysningar från tredje part - där företaget förvarar eller överför personlig information utanför EU har vi robusta förfaranden och skyddsåtgärder för att säkerställa, kryptera och behålla integriteten hos uppgifterna. Våra förfaranden innefattar en kontinuerlig översyn av länderna med tillräckliga beslut om tillräcklighet, liksom bestämmelser för bindande företagsregler. standardskyddsklausuler eller godkända uppförandekoder för dessa länder utan. Vi utför strikta noggrannhetskontroller med alla mottagare av personuppgifter för att bedöma och verifiera att de har lämpliga skyddsåtgärder för att skydda informationen, säkerställa verkställbara registreringsrättigheter och ha effektiva rättsmedel för registrerade, om så är tillämpligt.
    • Ämnesåtkomstbegäran (SAR) - Vi har reviderat våra SAR-procedurer för att tillgodose den reviderade 30-dagens tidsram för att tillhandahålla den begärda informationen och för att göra denna bestämmelse kostnadsfritt. Våra nya procedurer beskriver hur man kontrollerar den registrerade, vilka åtgärder som ska vidtas för att behandla en åtkomstförfrågan, vilka undantag gäller och en serie svarmallar för att säkerställa att kommunikationer med registrerade är kompatibla, konsekventa och adekvata.
  • Rättslig grund för bearbetning - Vi granskar alla bearbetningsaktiviteter för att identifiera den rättsliga grunden för bearbetning och se till att varje grund är lämplig för den verksamhet som den berör. I tillämpliga fall upprätthåller vi även register över våra bearbetningsaktiviteter, så att våra skyldigheter enligt artikel 30 i GDPR och Schema 1 i dataskyddslagen är uppfyllda.
  • Sekretesspolicy / Policy - Vi har reviderat vår integritetspolicy för att följa GDPR och se till att alla individer vars personliga uppgifter vi behandlar har informerats om varför vi behöver det, hur det används, vilka deras rättigheter är, vilka uppgifterna avslöjas och vilka skyddsåtgärder som finns för att skydda deras uppgifter.
  • Hämta samtycke - Vi har reviderat våra samtyckesmekanismer för att få personuppgifter, så att individer förstår vad de tillhandahåller, varför och hur vi använder det och ger tydliga, definierade sätt att godkänna för oss att behandla sin information. Vi har utvecklat stränga processer för inspelning av samtycke, så att vi kan bevisa en bekräftande inloggning, tillsammans med tid- och datumrekord. och det är lätt att se och få tillgång till sätt att återkalla samtycke när som helst.
  • Direktmarknadsföring - Vi har reviderat formuleringen och processerna för direktmarknadsföring, inklusive tydliga opt-in-mekanismer för marknadsföringsabonnemang. ett tydligt meddelande och en metod för att välja bort och tillhandahålla abonnemangsfunktioner på alla efterföljande marknadsföringsmaterial.
  • Konsekvensbedömningar för dataskydd (DPIA) - där vi behandlar personuppgifter som anses ha hög risk, inbegriper storskalig bearbetning eller innehåller särskild kategori / brottslig övertygelsesdata; Vi har utvecklat stränga rutiner och bedömningsmallar för att genomföra konsekvensbedömningar som helt överensstämmer med GDPR: s artikel 35 krav. Vi har implementerat dokumentationsprocesser som registrerar varje bedömning, tillåter oss att bedöma risken som uppstår vid bearbetningsaktiviteten och genomföra mildrande åtgärder för att minska risken för den registrerade.
  • Processoravtal - där vi använder någon tredje part för att behandla personuppgifter på vår vägnar (dvs. lön, rekrytering, hosting etc.) har vi utarbetat kompatibla processoravtal och due diligence-förfaranden för att säkerställa att de (liksom vi) möter och förstår deras / våra GDPR-förpliktelser. Dessa åtgärder inkluderar initiala och pågående översyner av den tillhandahållna tjänsten, nödvändigheten av bearbetningsaktiviteten, de tekniska och organisatoriska åtgärderna och överensstämmelsen med GDPR.
  • Speciella kategorier Data- där vi erhåller och behandlar någon särskild kategoriinformation gör vi det i fullständig överensstämmelse med kraven i artikel 9 och har krypteringar och skydd på hög nivå på alla sådana uppgifter. Särskild kategoridata bearbetas endast om det behövs och behandlas endast där vi först har identifierat lämplig artikel 9 (2) eller 1-villkoret. Där vi är beroende av samtycke till bearbetning, är detta explicit och verifieras med en signatur, med rätt att ändra eller ta bort samtycke är tydligt skyltade.

c. Data Ämnesrättigheter

Utöver de ovannämnda policyerna och förfarandena som säkerställer att enskilda kan genomdriva sina uppgifter om skydd av personuppgifter, ger vi lätt tillgång till information via vår webbplats om en persons rätt att få tillgång till all personlig information som COMPANY behandlar om dem och att begära information om: -

  • Vilka personuppgifter vi har om dem
  • Syftet med behandlingen
  • De kategorier av personuppgifter som berörs
  • Mottagarna till vilka personuppgifterna har / kommer att meddelas
  • Hur länge vi avser att lagra dina personuppgifter för
  • Om vi ​​inte samlar in data direkt från dem, information om källan
  • Rätten att ha ofullständiga eller felaktiga uppgifter om dem korrigerade eller kompletterade och processen för att begära detta
  • Rätten att begära radering av personuppgifter (i förekommande fall) eller för att begränsa bearbetningen i enlighet med lagar om uppgiftsskydd samt att motsätta sig direkt marknadsföring från oss och att bli informerad om alla automatiska beslutsfattande som vi använder
  • Rätten att lämna in ett klagomål eller söka rättsmedel och vem som ska kontakta i sådana fall

d. Informationssäkerhet och tekniska och organisatoriska åtgärder

FÖRETAGET tar privatlivet och säkerheten för individer och deras personliga uppgifter mycket allvarligt och vidtar alla rimliga åtgärder och försiktighetsåtgärder för att skydda och skydda de personuppgifter vi behandlar. Vi har robusta informationssäkerhetspolicyer och rutiner för att skydda personlig information mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse och har flera lager säkerhetsåtgärder, inklusive: krypterad kommunikation med SSL-anslutning (Secure Socket Layer), användaråtkomstkontroll, tillämpad lösenordspolicy , krypteringar av lösenord, pseudonymisering, begränsad tillgång till information, autentisering etc.

e. GDPR Roller och anställda

FÖRETAGET har utsett en dataskyddspersonal (DPO) och har utsett ett datasekretesslag för att utveckla och genomföra vår färdplan för att följa det nya dataskyddsförordningen. Teamet ansvarar för att öka medvetenheten om GDPR över organisationen, bedöma vår GDPR-beredskap, identifiera eventuella gapområden och genomföra de nya policyerna, förfarandena och åtgärderna. FÖRETAGET förstår att kontinuerlig medarbetarnas medvetenhet och förståelse är avgörande för GDPR: s fortsatta överensstämmelse och har involverat våra anställda i våra förberedelseplaner. Vi har genomfört ett personalutbildningsprogram specifikt för det som kommer att ges till alla anställda före maj 25th, 2018, och ingår i vårt induktions- och årliga träningsprogram. Om du har frågor om vår förberedelse för GDPR, vänligen kontakta vår dataskyddspersonal (DPO).